Nosto-ovet autotalleihin

Turner Doorin autotallinovet on suunniteltu Pohjolan vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Hyvän nosto-oven on toimittava pakkasella, tuiskussa, sateella ja myrskysäällä. Oven tukeva rakenne, hiljainen käyntiääni sekä tyylikäs ulkonäkö on suunniteltu miellyttämään niin silmää kuin korvaa.

Autotallinoven hankinta:

Uuden sukupolven nosto-ovet

Autotallinovelta vaaditaan paljon. Oven rakenteen tulee kestää jatkuvaa avaamista ja sulkemista. Turner-Doorin ovet valmistetaan käyttäen alan viimeisintä tekniikkaa, jossa pienetkin käyttöä helpottavat yksityiskohdat on huomioitu.

Turner-Doorin autotallinovet on suunniteltu perhekäyttöön, jossa turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla. Kaikki ovet voidaan varustaa automatiikalla. Kaukosäätimen avulla voit avata oven autosta, ulkoa tai sisältä. Lisäksi ovet voidaan varustaa ikkunarivillä. Vakiovärit ovat valkoinen ja ruskea.

Miksi nosto-ovi?

Nosto-ovien suosio on viimevuosien aikana kasvanut räjähdysmäisesti. Perinteisistä pari-, kippi- ja taiteovista on siirrytty käyttämään lamellinosto-ovia. Nosto-ovien etuna on hyvä tiiviys, kevytkäyttöisyys, kestävyys ja toimivuus säästä riippumatta. Lisäksi nosto-ovi ei vaadi avautumisvaiheessa tilaa oviaukon sivuilta. Nosto-ovea ei asenneta perinteiseen tapaan aukkoon, vaan seinän sisäpintaan. Ovilamellit ja oven pielet tulevat limittäin aukon ympärille. Näin ovesta saadaan tiivis. Ovea aukaistaessa ovilamellit nousevat tasapainotusjousien avulla ylös kohti kattoa ja kääntyvät vaakatasoon katon suuntaisesti.

 

       
© Turner Group Oy | Asiakaspalvelu: 0207 330 330 | Ymmyrkäisente 8, 85100 Kalajoki Sivuston toteutus: