Nosto-ovet autotalleihin

Turner Doorin autotallinovet on suunniteltu Pohjolan vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Hyvän nosto-oven on toimittava pakkasella, tuiskussa, sateella ja myrskysäällä. Oven tukeva rakenne, hiljainen käyntiääni sekä tyylikäs ulkonäkö on suunniteltu miellyttämään niin silmää kuin korvaa.

Autotallinoven hankinta:

Uuden sukupolven nosto-ovet

Autotallinovelta vaaditaan paljon. Oven rakenteen tulee kestää jatkuvaa avaamista ja sulkemista. Lisäksi ovien täytyy kestää Pohjolan vaativia ja vaihtelevia olosuhteita, talvesta kesään. Turner-Doorin ovet valmistetaan erityisesti Pohjoan olosuhteisiin käyttäen alan viimeisintä tekniikkaa, jossa pienetkin käyttöä helpottavat yksityiskohdat on huomioitu.

Turner-Doorin autotallinovet on suunniteltu perhekäyttöön, jossa turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla. Kaikki ovet voidaan varustaa automatiikalla. Kaukosäätimen avulla voit avata oven autosta, ulkoa tai sisältä.Turnerin autotallin oviin on myös saatavilla sarja lisävarusteita, jotka tekevät ovesta vielä käyttömukavamman ja turvallisen. Lisävarusteisiin kuuluu muun muassa koodinäppäimistö avaajaan, turvavalokennot ja ulkopuolinen vapautin käsikäytölle. Tietyt ovimallit esimerkiksi Turner-800 mallit voidaan varustaa myös kätevillä käynti-ovilla. Lisäksi ovet voidaan varustaa ikkunarivillä. Vakiovärit ovat valkoinen ja ruskea. Voit lukea lisää eri ovimalleista ja niiden ominaisuuksista klikkaamalla tästä.

Miksi nosto-ovi?

Nosto-ovien suosio on viimevuosien aikana kasvanut räjähdysmäisesti. Perinteisistä pari-, kippi- ja taiteovista on siirrytty käyttämään lamellinosto-ovia. Nosto-ovien etuna on hyvä tiiviys, kevytkäyttöisyys, kestävyys ja toimivuus säästä riippumatta. Lisäksi nosto-ovi ei vaadi avautumisvaiheessa tilaa oviaukon sivuilta. Nosto-ovea ei asenneta perinteiseen tapaan aukkoon, vaan seinän sisäpintaan. Ovilamellit ja oven pielet tulevat limittäin aukon ympärille. Näin ovesta saadaan tiivis. Ovea aukaistaessa ovilamellit nousevat tasapainotusjousien avulla ylös kohti kattoa ja kääntyvät vaakatasoon katon suuntaisesti. Turner-Door tarjoaa ovia myös muihin kohteisiin, esimerkiksi teollisuuteen, maatalouteen ja varastoihin.

 

       
© Turner Group Oy | Asiakaspalvelu: 0207 330 330 | Ymmyrkäisente 8, 85100 Kalajoki Sivuston toteutus: