Nosto-ovet

Autotallin Turner nosto-ovi. Se arjen sankari!

Nosto-ovien suosio on viimevuosien aikana kasvanut räjähdysmäisesti. Laadukas Turner nosto-ovi antaa viimeisen silauksen uudelle kodille.

Turner nosto-ovimallit autotalleihin

Miksi nosto-ovi?

Nosto-ovien etuna on hyvä tiiviys, kevytkäyttöisyys, kestävyys ja toimivuus säästä riippumatta. Lisäksi nosto-ovi ei vaadi avautumisvaiheessa tilaa oviaukon sivuilta. Nosto-ovea ei asenneta perinteiseen tapaan aukkoon, vaan seinän sisäpintaan. Ovilamellit ja oven pielet tulevat limittäin aukon ympärille. Näin ovesta saadaan tiivis. Ovea aukaistaessa ovilamellit nousevat tasapainotusjousien avulla ylös kohti kattoa ja kääntyvät vaakatasoon katon suuntaisesti.

Jokapäiväistä mukavuutta.

Turner nosto-ovi toimii kevyesti. Sitä on myös lasten ja vanhempienkin ihmisten helppo käyttää. Kun oveen liitetään avausautomatiikka, kaikki sujuu vain nappia painamalla. Autosta ei tarvitse nousta vesisateessa tai pakkasella ovea aukaisemaan.

Yhtenäinen ulkonäkö

Toimiva, talon tyyliin sopiva oviratkaisu on koko kodin ylpeys ja nostaa sen arvostusta. Hyvännäköistä ovea kelpaa esitellä vaikka vieraille.

Turvallinen ratkaisu

Turner nosto-ovi on käyttäjälleen turvallinen. Avausautomatiikka pysäyttää oven, jos joku on jäämässä oven väliin. Myös sormisuoja ja jousen katkeamissuoja ovat vakiovarusteita Turner-ovissa. Kunnolla kiinni menevä, lukittava ovi pitää omaisuuden turvassa varkailta ja ilkivallalta.

Energiansäästöä

Tiivis ja hyvin eristetty ovi ei päästä lämpöä harakoille. Nopeatoiminen ovi on auki vain hetken, eikä jäähdytä tallia tarpeettomasti.

Asennettuna Avaimet käteen - ja kiinteällä hinnalla!

Kun hankit uuteen kotiisi Turner nosto-oven, saat meiltä myös Avaimet käteen-asennuspalvelun edullisesti kiinteällä hinnalla. Kysy tarkemmin myyjältäsi!

Turner 800-sarja

Turner 800-sarja on huippulaadukas autotallin nosto-ovimallisto, joka on suunniteltu Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Oven tukeva rakenne, hiljainen käyntiääni sekä tyylikäs ulkonäkö on suunniteltu miellyttämään niin silmää kuin korvaa. Eristeenä käytetään 45 mm polyuretaanivaahtoa. Ovi on suunniteltu nimenomaan lämpimiin autotalleihin. Valinnanvaraa on runsaasti niin pintakuvioinnin, värien kuin ikkunoidenkin suhteen. Nosto-oven lamellit on valmistettu vahvasta, galvanoidusta teräspellistä.

Turner 800 -esite

Turner 200-sarja

Luotettava ja edullinen autotallinovi joka kotiin! Turner 200-sarja on suunniteltu perhekäyttöön, jossa turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla. Nosto-ovien 40 mm paksuiset polyuretaanieristeiset lamellit on päällystetty galvanoidulla teräspellillä sekä sisä- että ulkopuolelta. Valitse juuri teidän kotiinne sopiva ovimalli: Turner 210 on moderni vaakaurakuvioitu nosto-ovi ja Turner 230 kaunis viimeistelty peilikuvioitu nosto-ovi.

Turner 200 -esite

 

Suomen suurin
- varma valinta!
Lue lisää

 

Suomalaista palvelua
Lue lisää

 

Esitteet ja asennusohjeet
Lue lisää