Lisävarusteet

Mukava tulla kotiin. Lisävarusteilla helpotat käyttöä.

Turner nosto-ovesta voidaan räätälöidä jokaisen talon tyyliin ja käyttäjän tarpeisiin sopiva kokonaisuus monipuolisen lisävarustevalikoiman avulla. Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy ovimyyjiltämme lisää!

Lisävarusteet Turner autotallinoviin

Avausautomatiikka

Sähkökäyttöinen avausautomatiikka on varsin mukava lisävaruste. Kaukosäätimen avulla voit avata ja sulkea oven ilman että sinun täytyy nousta välillä pois autosta. Avauslaitteessa oleva valo syttyy ja sammuu automaattisesti. Katso kaikki avaajamallit ja niiden lisävarusteet oviautomatiikkaesitteestä.

Avaimenperälähetin

Tämän kätevän kauko-ohjaimen ansiosta nosto-oven automatiikan käyttäminen on vaivatonta ja mukavaa!

Langaton koodinäppäimistö

Helpottaa oven käyttöä silloin kun avaimet eivät ole lähettyvillä. Esimerkiksi pihatöitä tehdessä ei tarvitse erikseen hakea avainta oven aukaisuun.

Ulkopuolinen vapautinlukko

Vapautinlukko on pakollinen lisävaruste silloin, kun talliin ei ole muuta kulkutietä kuin automatisoitu nosto-ovi. Tämän avulla oven saa auki ulkopuolelta poikkeustilanteissa, esim. sähkökatkon aikana.

Muut lisävarusteet

Kysy tarkemmin juuri teidän ovimalliin saatavilla olevista lisävarusteista Turner-asiantuntijalta! Saatavilla on mm. erilaisia ikkunamalleja, käyntiovia ja suuri valikoima avaajien lisävarusteita. Lisäksi oveen voidaan asentaa lisäturvaa tuova Abloy-lukko, joka on mahdollista sarjoittaa ulko-oven kanssa yhteensopivaksi.

 

Suomen suurin
- varma valinta!
Lue lisää

 

Suomalaista palvelua
Lue lisää

 

Esitteet ja asennusohjeet
Lue lisää