Autotallinovet

Autotallinovet. Pientalojen ja taloyhtiöiden autotalleihin.

Löydä lähin
Turner-asiantuntija


 

Turner autotallinovet on suunniteltu Pohjolan vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Autotallinoven on kestettävä jatkuvaa avaamista ja sulkemista sekä toimittava moitteettomasti myös pakkasella, tuiskussa, sateella ja myrskysäällä. Oviemme tukeva rakenne, hiljainen käyntiääni sekä tyylikäs ulkonäkö on suunniteltu miellyttämään niin silmää kuin korvaa.

Autotallinovemme on suunniteltu perhekäyttöön, jossa turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla. Kaikki ovet voidaan varustaa automatiikalla. Kaukosäätimen avulla voit avata oven autosta, ulkoa tai sisältä. Turnerin autotallinoviin on myös saatavilla erilaisia lisävarusteita, jotka tekevät ovesta vielä entistäkin mukavamman ja turvallisemman käyttää.

Vanhan autotallinoven vaihto uuteen? Autotallinovi uuteen kotiin Autotallinovet taloyhtiöille

Oviratkaisumme autotalleihin

Autotallinoven asennusvideo

Turnerin koko maan kattava asennus- ja huoltoverkosto palvelevat asiakkaitamme nyt ja tulevaisuudessa. Ota yhteyttä!

Vanhan oven vaihto uuteen?

Kyllä. Vaihtamalla paranee! Elämä helpottuu, kun ei tarvitse nykiä sitä vanhaa ovea auki eikä katsella oven rapistumista. Mikä parasta, autotallin energiatehokkuus paranee huikeasti uudella, tiiviillä nosto- tai kippiovella. Eikä siinä vielä kaikki. Autotallinoviremontti on mukavaa – varsinkin kun sitä katsoo vierestä. Turnerin ammattilaiset tekevät koko remontin sutjakkaasti ja siististi - yhdellä sopimuksella ja kymmenien tuhansien ovien kokemuksella. Mittauskäynnillä valitset ovi- ja ikkunamallin, tarvittavat varusteet ja haluamasi asennusajankohdan. Siinä kaikki.

Autotallinoviremontti

Rakentaja, viimeistele uusi kotisi!

Laadukas Turner autotallinovi antaa viimeisen silauksen uudelle kodille. Autotallinovemme toimivat kevyesti ja niitä on lasten ja vanhempienkin ihmisten helppo käyttää. Toimiva, talon tyyliin sopiva oviratkaisu on koko kodin ylpeys ja nostaa sen arvostusta. Kunnolla kiinni menevä, lukittava ovi pitää omaisuuden turvassa varkailta ja ilkivallalta. Tiivis ja hyvin eristetty ovi ei päästä lämpöä harakoille. Avaimet käteen -asennuksena!

Nosto-ovet Kippiovet Lisävarusteet Asennuspalvelu

Taloyhtiöiden varma valinta

Turnerilla on Suomen johtavana nosto-ovitoimittajana kymmenien tuhansien ovien kokemus suurkohteiden oviratkaisuista. Siksi Turner on varma valinta myös teidän taloyhtiöönne. Toimitamme taloyhtiön autotallinovet niin uudis- kuin saneerauskohteisiin, aina Avaimet käteen -asennettuna. Olipa teidän taloyhtiönne tyyliin sopiva valinta sitten nosto-ovet tai kippiovet, voitte olla varmoja siitä, että saatte käyttäjäturvalliset, energiaa säästävät ja jokapäiväistä mukavuutta tuovat autotallinovet yhdellä sopimuksella, takuutyönä!

Autotallinovet taloyhtiölle -esite Pyydä tarjous ovien vaihdosta

 

Suomen suurin
- varma valinta!
Lue lisää

 

Suomalaista palvelua
Lue lisää

 

Esitteet ja asennusohjeet
Lue lisää