Autotallinoviremontti

Autotallinovien vaihto? Vaivattomasti Turnerilta.

Pyydä tarjous autotallinoven vaihdosta

Autotallinoviremontti helposti

Autotallinoviremontti on mukavaa – varsinkin kun sitä katsoo vierestä. Kymmenien tuhansien vaihdettujen autotallinovien kokemuksella voimme luvata, että toteutamme teidänkin autotallinoven vaihtamisen niin sujuvasti, että naapurinnekin on ihmeissään!

Autotallinoviremontin vaiheet

1. Mitoitus ja pitävä tarjous

Pyydä tarjous! Lähin Turner-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista sopiakseen veloituksettomasta mittauskäynnistä. Mittauskäynnillä valitset yhdessä asiantuntijan kanssa tyyliin sopivan ovi- ja ikkunamallin sekä tarvittavat lisävarusteet. Turner-asiantuntija laskee sinulle samantien pitävän tarjouksen autotallinoviremontista. Jos päätät tilata, sovit vain haluamasi asennusajankohdan ja Turner-asiantuntija hoitaa loput.

Seuraava vaihe

2. Vanhan oven purku

Turner-asentaja saapuu täsmällisesti sovittuna asennusajankohtana ja aloittaa työn purkamalla vanhan autotallinovesi. Hoidamme myös vanhan oven poisviennin mikäli et erikseen sitä halua säilyttää. Kun vanha ovi on purettu, asentaja rakentaa oviaukkoon uutta nosto- tai kippiovea varten uudet ovipielet, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tiivis ja tyylikäs.

Seuraava vaihe

3. Oven / automatiikan asennus

Uusien ovipielien valmistuttua asentajamme aloittaa uuden oven asentamisen paikoilleen oviaukkoon. Työ käy kokeneelta asentajalta joutuisasti, mutta mittatarkasti. Kun ovi on asennettu, on vuorossa mahdollisen oviautomatiikan asennus sekä oven toiminnan hienosäätö käyttövalmiiksi.

Seuraava vaihe

4. Siivous / käyttöopastus

Valmista! Moni yllättyy miten nopeasti ja siististi oven vaihtotyö kävikään. Asentajamme siivoaa työnjäljet ja roskat pois asennuspaikalta ja vie vanhan autotallinovesi pois lähtiessään, ellei toisin sovita. Lopuksi saat vielä kattavan käyttöopastuksen uuden autotallinovesi päivittäiseen käyttöön.

Rahoitus ja kotitalousvähennys

Meiltä saat koko oviremontin tarvittaessa edullisella rahoituksella ja maksat juuri sinulle sopivissa kk-erissä. Muistathan myös, että oviremontin työnosuudesta voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kysy rahoituksesta ja kotitalousvähennyksestä tarkemmin lähimmältä Turner-asiantuntijalta!

Pyydä tarjous

 

Suomen suurin
- varma valinta!
Lue lisää

 

Suomalaista palvelua
Lue lisää

 

Esitteet ja asennusohjeet
Lue lisää