Huoltopalvelu

Teollisuusovien huolto. Aina alkuperäisillä varaosilla!

Löydä lähin
Turner-asiantuntija


 

Turner-huoltopalvelu tietää mikä nosto-ovea vaivaa. Huollamme ammattitaidolla kaikki teollisuuden oviratkaisut, eli nosto-ovet, taitto-ovet, rullaovet, palo-ovet ja kuormausjärjestelmät. Säännöllinen määräaikaishuolto pidentää tuotteen käyttöikää ja lisää turvallisuutta merkittävästi.

Huoltosopimus on edullinen nosto-oven vakuutus!

Tarjoamme asiakkaillemme edullista Turner-huoltosopimusta, jossa teollisuusovi huolletaan 1-4 kertaa vuodessa ovityypistä ja käyttöasteesta riippuen. Turner-huoltosopimuksella varmistat sen, että teollisuusovesi on toimintakykyinen vuoden jokaisena päivänä, sillä huoltoautomme on varusteltu yleisimmillä varaosilla. Turner-huoltosopimuksen hinnat ovat kiinteitä. Mikäli teollisuusoveen täytyy vaihtaa osia, annamme varaosista ja korjaustyöstä aina etukäteen tarjouksen.

Turner-huoltopalvelun esite

Huoltopalvelun yhteyshenkilöt

Pohjois- ja Keski-Suomi

Lasse Mehtälä

044 5693 987
lasse.mehtala@turner.fi

Etelä-Suomi

Annika Sorvari

044 5639 889
annika.sorvari@turner.fi

Aina oikeat varaosat - edullisemmin.

Huoltosopimusasiakkaana voit olla aina varma siitä, että teollisuusoveesi käytetään alkuperäisiä varaosia. Saat kaikista varaosista automaattisesti vähintään -10 % alennuksen. Myös monipuoliset lisävarusteet saat kauttamme asennettuna käyttövalmiiksi!

Varaosien ja korjausten yhteyshenkilö

Teollisuusovet, Koko Suomi

Jukka Hilliaho

050 3532 361
jukka.hilliaho@turner.fi

Autotallinovet, Koko Suomi

Teemu Hietala

050 5900 974
teemu.hietala@turner.fi

 

 

Varaosat omasta varastostamme!

Sen lisäksi että huoltoautoistamme löytyvät yleisimmät varaosat heti, palvelee oma varaosavarastomme kaikkia huolto- ja korjaustarpeita nopeilla ja joustavilla toimituksilla ympäri Suomen. Hankkimalla varaosat Turnerilta voit olla varma, että teollisuusovesi toimivuus on taattu pitkäksi aikaa. Varaosilla on valmistajien myöntämät takuut ja asennustyölle annamme luotettavan Turner-takuun.

Lisävarusteet jälkiasennettuna!

Turnerin teollisuusoviratkaisuihin on saatavilla monenlaisia avausautomatiikoita ja muita lisävarusteita, jotka tekevät teollisuusoven käytöstä helppoa ja turvallista. Kysy ajankohtaisia kampanjoita lisävarusteista, jotka sopivat juuri sinun oviratkaisuusi.

 

Suomen suurin
- varma valinta!
Lue lisää

 

Suomalaista palvelua
Lue lisää

 

Esitteet ja asennusohjeet
Lue lisää