Ajankohtaista

KERROSTASO-OVIEN VAIHTOREMONTIT TURNERILTA!

Löydä lähin
Turner-asiantuntija


 

« Takaisin uutislistaukseen

20
Elokuu

Turner Ovipalvelu toteuttaa kerrostaso-oviremontit ammattitaidolla kilpailukykyiseen hintaan. 

Onnistunut oviremontti Turnerilta - Oulu Tiilitie 

Ovi on asunnon ja rakennuksen käyntikortti. Kotiin tullessa ovi on ensimmäinen käsissä oleva asia ja se on myös portti omaan rauhaan rankan päivän päätteeksi. Tästä syystä myös Oulun Tiilitiellä sijaitsevassa 1970-luvun kerrostalossa päätettiin uusia jo nelikymppisiksi ehtineet elähtäneet ovet. Ovia taloyhtiössä on melkoinen määrä – yhteensä 72 kappaletta.

- Ovien vaihto tuli tarpeeseen, sillä ovien ulkoasusta oli jo valitettu. Lisäksi patentit olivat vanhentuneet vanhoista lukoista, jolloin päätimme uusia myös lukot samalla, toteaa taloyhtiön puheenjohtaja Reijo Pussinen. Taloyhtiö päätti järjestää ovista tarjouskilpailun, jonka voitti Turner Ovipalvelu kilpailukykyisillä hinnoillaan.

Turner Ovipalvelun ovet ovat tehty suomalaisella ammattitaidolla ja suomalaisista materiaaleista. Kaikissa ovissa on loistavat U-arvot, äänieritykset ja myös palo- ovimerkinnät. Ovet on käsitelty turvallisella vesiohenteisella pintakäsittelyaineella, joka ei päästä ilmaan haitallisia kemikaaleja. Oviin saa myös monenlaisia lisävarusteita, joista Tiilitien oviin päätettiin asentaa postiluukut, ovisilmät, lukot sekä turvaketjut. Lisäksi asukkaat saivat halutessaan oviinsa turvalukon.

Myyjän ammattitaitoon ollaan Tiilitiellä erittäin tyytyväisiä. - Olimme taloyhtiössä varsin otettuja kun myyjä teetätti meille malliovenkin, jotta näemme miltä uudet ovet näyttävät käytävässä, kertoo Pussinen.

Projekti vietiin läpi varsin mallikkaasti. Turnerin asentajat onnistuivat toimimaan asukkaiden kanssa yhteistyössä hyvin. Tiilitien asukkaille ilmoitettiin ovenvaihtoaikataulusta hyvissä ajoin, eikä kenenkään tarvinnut aamulla herätessään ihmetellä ovensa kadonneen. Vaihtourakka sujui nopealla, yhdeksän oven päivätahdilla. Myös Reijo Pussinen kertoo projektin edenneen määrätyn järjestyksen mukaisesti, eikä se aiheuttanut ongelmia taloyhtiölle tai sen asukkaille. Turner Ovipalvelun asennustyönjohtaja Lasse Mehtälä sanoo, että aikataulu saatiin pidettyä.   –Komiasti pysyttiin ajallaan, Mehtälä myhäilee.

Kaiken kaikkiaan Tiilitien ovenvaihdos oli onnistunut päivitys keski-iän saavuttaneelle kerrostalolle. Rappukäytävän ulkoasu nousi kertaheitolla nykyaikaiselle tasolle – nostaen samalla asuntojen arvoa. Laadukkaat ovet ovat asia, johon kannattaa panostaa – ne tuovat sekä rahallista lisäarvoa kuin myös turvallisuutta asukkaille. Lisäksi asuntojen viihtyisyys kasvaa pienentyneen rappukäytävämelun ansiosta. - Taloyhtiön puheenjohtaja Reijo Pussinen toteaa lopuksi antavansa kiitettävän arvosanan Turner Ovipalvelulle ja oville itselleen. – Myyjille annan 9 1/2, niin hyvää palvelu oli, toteaa Pussinen.

 

Vanha ovi
Uusi ovi
 

Suomen suurin
- varma valinta!
Lue lisää

 

Suomalaista palvelua
Lue lisää

 

Esitteet ja asennusohjeet
Lue lisää