Kuormausjärjestelmät

Kuorman purku ja lastaus. Meillä on ratkaisu!

Turnerin Novoferm-kuormausjärjestelmät tekevät kuorman purkamisesta ja lastauksesta helpompaa ja nopeampaa. Ne suojaavat säältä, säästävät tilaa ja vähentävät energiankulutusta.

Turnerin kuormausjärjestelmät ammattikäyttöön

Kuormaussillat

Kuormaussilta tasoittaa ajoneuvon ja lastauslaiturin välisen korkeuseron. Turnerin valikoimiin kuuluvat sähköhydrauliset kuormaussillat kääntyvällä kärjellä ja työntyvällä kärjellä sekä mekaaniset kuormaussillat.

Kuormausjärjestelmat esite

Kuormausovitiivisteet

Kuormausovitiiviste tiivistää rakennuksen oviaukon ja kuorma-auton väliin jäävän tilan. Kuormausovitiiviste estää tuulen, sateen, vedon ja pölyn pääsemistä työskentelytiloihin. Se vähentää energiankulutusta ja mahdollistaa vakaat ja miellyttävät työskentelyolosuhteet ympäri vuoden. Kuormausovitiivistetyyppejä on kaksi: ilmatäyttöinen ja verhotyyppinen tiiviste.

Kuormausjärjestelmät esite

Kuormaustilat

Kuormaustila asennetaan rakennuksen ulkopuolelle. Näin rakennuksen sisäneliöitä ei tarvitse varata purkuun ja lastaukseen. Kuormaustila yhdistää nosto-oven, kuormaussillan ja kuormausovitiivisteen yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Kuormaus ja purku voidaan tehdä rakennuksen ulkopuolella, mutta kuitenkin säältä suojassa vakio-olosuhteissa. Kuormaustilan runko on säänkestävää kuumasinkittyä tai maalattua terästä verhoiltuna profiilipellillä (eristämätön) tai polyuretaanieristetyillä lamelleilla.

Kuormausjärjestelmät esite

 

Suomen suurin
- varma valinta!
Lue lisää

 

Suomalaista palvelua
Lue lisää

 

Esitteet ja asennusohjeet
Lue lisää