Nosto-ovet

Turner nosto-ovi. Toimivuus ja kestävyys samassa.

Turnerin ammattikäyttöön suunnitellut nosto-ovet edustavat materiaaleiltaan, teknisiltä ominaisuuksiltaan, käytettävyydeltään ja tyyliltään ehdotonta maailman kärkeä. Esimerkiksi mallistomme lippulaivan, Nassau 9000-sarjan ovet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella Euroopassa.

Olipa kyseessä suuri teollisuuskohde tai vaikkapa yksittäinen varasto-/maataloushalli, Turner haluaa tarjota aina parhaan mahdollisen nosto-oviratkaisun. Siksi kannattaakin olla meihin yhteydessä jo suunnitteluvaiheessa, niin voimme tarjota oman ammattitaitomme käyttöönne!

Turner nosto-ovimallit ammattikäyttöön

Nassau 9000 nosto-ovi

Nassau 9000-sarjan nosto-ovi on pidemmälle kehitetty versio jo ennestään virtaviivaisista malleistamme, jotka tunnetaan Euroopassa korkeasta laadustaan: Ne ovat rakenteeltaan kauniita ja niissä on toteutettu rakentavia ratkaisuja, jotka kestävät vuodesta toiseen. Uuden ovisukupolven ajaton mallisto antaa ovelle esteettisesti tyylikkään ja sopusuhtaisen ulkonäön, joka vastaa uuden vuosituhannen rakennusaiteellista suuntausta. Vaativaan teollisuus- ja varastokäyttöön suunniteltu Nassau 9000 valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Nassau 9000 -esite Nassau 9000 -pielikuvat

Turner 40 nosto-ovi

Turner 40 on nykyaikainen nosto-ovimalli, jonka mikroprofiloiduissa lamelleissa yhdistyvät hyvä lämmöneristävyys ja ääntä vaimentavat ominaisuudet. Se on suunniteltu ja valmistettu käyttäen uusinta teknologiaa. Viimeistely on tukevaa ja yksityiskohtaista, joka ilmenee mm. metalli- ja päätytulpista, vahvistusprofiileista ja anodisoiduista alumiinisista alaprofiileista, jotka eivät näy ulospäin. Tässä monitaiturissa yhdistyvät täydellisesti hinta, suorituskyky ja erilaiset käyttömahdollisuudet.

Turner 40 -esite Turner 40 -esite (laajempi)

Nassau 6000D nosto-ovi

Nassau 6000D on suunniteltu ympäristöihin, joissa vaaditaan korkealuokkaisia eristysominaisuuksia. Nassau 6000D-lamelli on 80 mm paksu. Nassau 6000D on erittäin käytännöllinen ympäristöissä, joissa sekä kuumuuden että kylmyyden eristäminen on tärkeää. Tämä on tyypillistä esim. kylmävarastoissa, joissa on tärkeää ylläpitää jatkuvaa lämpötilaa varastotilan sisäpuolella. Tällöin Nassau 6000D on ehdoton valinta. Ovi antaa myös tehokkaan suojan tuulta, sadetta ja kylmää vastaan. Tämä johtuu 80 mm polyuretaanivaahdon ja ympäröivien tiivisteiden yhdistelmästä. Käyttökelpoinen myös tuotantoympäristöissä, joissa tarvitaan lämpöä.

Nassau 6000D -esite

 

Suomen suurin
- varma valinta!
Lue lisää

 

Suomalaista palvelua
Lue lisää

 

Esitteet ja asennusohjeet
Lue lisää