Teollisuusovet

Oviratkaisut. Teollisuuteen, varastoihin, maatalouteen!

Löydä lähin
Turner-asiantuntija


 

 

 

 

 

Turner toimittaa ammattilaisille kokonaispalveluna nosto-, taitto- ja pikarullaoviratkaisut sekä kuormausjärjestelmät. Suunnittelu- ja asennuspalvelu tekee hankinnasta helpon. Kattava huoltoverkosto pitää ovet toimivina ja turvallisina.

Teollisuudelle ja varastoihinMaatalouteenSuunnittelusta asennukseen

Tuotteemme ja palvelumme ammattikäyttöön

Teollisuudelle ja varastoihin

Tuotemerkin, mallin ja tyypin oikea valinta on tärkeää teollisuusovia hankkiessa. Oikein valittu ovi voi optimoida logistisia prosesseja ja vaikuttaa kustannustehokkuuteen. Hyvän teollisuusoven tunnistaa muun muassa vankasta rakenteesta, miellyttävästä ulkonäöstä, hyvästä tiivistystasosta ja käyttäjäturvallisuudesta. Laajasta ovivalikoimasta löytyy sopivat ovet niin sisä- kuin ulkokäyttöön, muun muassa varastoihin, konehalleihin, teollisuus- ja tuotantolaitoksiin, autoliikkeisiin ja jakelukeskuksiin.

Nosto-ovet Taitto-ovet Pikarullaovet Kuormausjärjestelmät

Maatalouteen

Toimiva nosto-ovi tekee työnteosta kevyempää ja mukavampaa. Erityisesti sen huomaa talvella ja huonolla säällä. Traktorista ei tarvitse nousta nykimään vanhaa turvonnutta tai jäätynyttä ovea auki, vaan uuden nosto-oven voi avata ja sulkea mukavasti kaukosäätimellä. Energiaa säästyy kun ovi on vain tarpeellisen hetken auki.

Nosto-ovet Taitto-ovet

Suunnittelusta asennukseen!

Turner haluaa olla alusta alkaen mukana teollisuusoviratkaisun suunnittelussa. Suunnittelussa täytyy ottaa huomioon lukuisia asioita tyylikysymyksistä tekniseen toimivuuteen ja energiansäästöön asti. Tuomme oman vankan ammattitaitomme ja näkemyksemme avuksi parasta ratkaisua haettaessa.

Asennuspalvelu

 

Suomen suurin
- varma valinta!
Lue lisää

 

Suomalaista palvelua
Lue lisää

 

Esitteet ja asennusohjeet
Lue lisää