Företag

Turner Door. En ledare som man litar på i hela Norden!

Turner Door är en pålitlig leverantör av takskjut- och vikportar samt lastningssystem som har fungerat inom Norden i 20 år.

Om koncernen

Turner är ett familjeföretag grundat år 1990 med hemvist i Kalajoki, Finland. Turnerkoncernen består av Turner Door Ab på den svenska marknaden, Turner Door Oy som tillhandahåller industriportar i Finland, Turner Group Oy som tillhandahåller garageportar för nybyggen och Turner Ovipalvelu Oy, som renoverar garageportar. Vi har butiker i Riihimäki, Ylöjärvi, Kalajoki och Kempele. Våra lager finns i Kalajoki och Riihimäki. Vårt nya svenska lager öppnar snart i Stockholm. Vårt försäljningsnätverk täcker hela Finland och Sverige. Turner är dessutom en pålitlig leverantör av reservdelar till takskjutportar.

Vårt företag levererar i dagsläget ungefär 10 000 takskjutportar per år i Finland och Sverige. Vår omsättning år 2014 var ungefär 15 miljoner euro och vi sysselsätter i dag ca 80 personer. Vår positiva utveckling fortsätter. Vi är Finlands största leverantör av takskjutportar. Vi utvecklar ständigt våra tjänster och expanderar i Norden.

Samarbetspartner/leverantörer

Våra pålitliga och kunniga samarbetspartner skapar en god grundval för vår högklassiga verksamhet.