Garageportar

Turners takskjutport för garage. En vän i vardagen!

Populariteten för takskjutportar har ökat explosionsartat under de senaste åren. Turners högklassiga takskjutport är pricken över i för ditt nya hem.

Turners takskjutport för garage

Varför en takskjutport?

Fördelen med takskjutportar är bra täthet, lätthet i användning, hållbarhet och funktionalitet, oavsett väderlek. Dessutom tar takskjutporten inget utrymme bredvid dörröppningen i öppningsskedet. Takskjutporten monteras inte i en öppning på traditionellt vis, utan på insidan av väggen. Portens lameller och dörrkarmarna överlappar runt öppningen och därmed blir porten tät. Då porten öppnas lyfts lamellerna upp mot taket med hjälp av balanseringsfjädrar och vänds vågrätt i takets riktning.

Bekvämlighet för vardagen

Turners takskjutport fungerar lätt och är enkel att använda även för barn och äldre. Med öppningsautomatik fungerar allt med hjälp av ett knapptryck. Man behöver inte stiga ur bilen för att öppna porten då det regnar eller är minusgrader.

Enhetlig utsida

En fungerande portlösning som passar in med husets stil är en källa till stolthet för hela hemmet och ger det ökad uppskattning. En snygg port kan man även visa upp för sina gäster.

En säker lösning

Turners takskjutport är säker för användaren. Öppningsautomatiken stoppar porten om någon håller på att fastna i porten. Turners portar har även fingerskydd och bristningsskydd för fjädern som standard. En port som stängs ordentligt och går att låsa ser till att din egendom är säker mot tjuvar och ofog.

Energibesparingar

En tät och välisolerad port släpper inte ut värmen. Porten fungerar snabbt och är öppen bara under en kort stund så garaget blir inte kallt i onödan.

Nyckelfärdigt till fast pris!

När du skaffar en takskjutport från Turner till ditt nya hem får du också vår Nyckelfärdig-monteringstjänst till ett fast pris. Fråga din säljare!

Turner 800-serie

Turners 800-serie är en högklassig kollektion takskjutportar för garage. Den är avsedd för det krävande klimatet i Norden. Den stiliga porten har en stabil konstruktion och är tyst i drift, så den är tilltalande såväl för ögat som för örat. Isoleringen består av 45 mm polyuretanskum. Porten är uttryckligen avsedd för varma garage. Det finns många alternativ att välja på, både vad beträffar ytmönster, färg och fönster. Lamellerna i takskjutportarna är tillverkade i kraftig, galvaniserad stålplåt.

Turner 800 -broschyr

Turner 200-serie

En pålitlig och förmånlig garageport för varje hem! Turners 200-serie är avsedd för familjebruk, där säkerhet och lätthanterlighet kommer först. Takskjutportens 40 mm tjocka lameller med polyuretanisolering har ett överdrag av galvaniserad stålplåt både inuti och utanpå. Välj en modell som passar för just ert hem: Turner 210 är en modern takskjutport med horisontella fåror och 230 är en vacker, finslipad takskjutport med spegelmönster.

Turner 200 -broschyr