Industriportar

Turners takskjutport. Funktionalitet och hållbarhet i en och samma port.

Turners takskjutportar för professionellt bruk är världsledande, både i fråga om material och för sina tekniska egenskaper, sin användbarhet och sin stil. Flaggskeppet i vår kollektion, Nassau 9000-serien, innefattar portar som tillverkas med över 40 års erfarenhet i Europa.

Oavsett om det är fråga om ett stort industriobjekt eller en enskild lager-/jordbrukshall, erbjuder Turner alltid den bästa möjliga lösningen för takskjutportar. Därför lönar det sig att kontakta oss redan i planeringsskedet för att vi ska kunna erbjuda er vår egen yrkeskunnighet!

Turners takskjutportar för professionellt bruk

Nassau 9000 takskjutport

Takskjutporten i Nassau 9000-serien är en vidareutvecklad version av de sedan tidigare strömlinjeformade modellerna som är kända i Europa för sin höga kvalitet. Till sin konstruktion är portarna vackra och har konstruktiva lösningar som håller år efter år. Den tidlösa kollektionen för den nya generationens portar ger porten ett estetiskt sett stiligt och harmoniskt utseende som motsvarar stilriktningarna för det nya årtusendets byggnadskonst. Nassau 9000 är avsedd för krävande industriellt och lagerbruk och tillverkas alltid efter kundens behov.

Broschyr för Nassau 9000 Nassau 9000 bilder över karmarna

Nassau 6000D takskjutport

Nassau 6000D är avsedd för miljöer som kräver högklassiga speciella egenskaper. Nassau 6000D-lamellen har en tjocklek på 80 mm. Nassau 6000D är ytterst praktisk i miljöer där det är viktigt att isolera både värme och kyla. Det är typiskt för t.ex. kylrum där det är viktigt att upprätthålla en kontinuerlig temperatur i lagerutrymmet. I sådana fall är Nassau 6000D ett absolut måste. Tack vare kombinationen av 80 mm polyuretanskum och de omgärdande tätningarna skyddar porten även effektivt mot vind, regn och kyla. Porten kan även användas i produktionsmiljöer där värme behövs.